Dagens budskap till dig

0

Styrkan vi skapar tillsammans!

Vi har gått samma väg allihopa just denna tid och jag känner att energierna vill att de ska höjas upp hur vi faktiskt klarat detta och tillsammans.

Man ser fler och fler grupper slås ihop och som söker sanningen därute och vägrar tro på de som matas ut ur media då inget stämmer längre inte ens i stor skala.

I meditationen med mina guider idag känner jag sån styrka och sån beslutsamhet att gå framåt hela tiden sträva efter att få en bättre framtid, känslan av att vi verkligen kan skapa vår morgondag och att det ansvaret ligger på oss ingen annan.

Framtids hopp och tron på att om vi inte sitter ner mer så kommer vi inte ha en tyst röst som folk gjort i alla år utan stå upp för en bättre framtid ta och höj din röst för om ni inte märkt de redan så hörs allt bättre nu än tidigare för det skiljer sig så markant från nyheter där det bara är katastrof och elände.

Vi kan influera till en bättre framtid ihop ett liv i samvaro i harmoni.

Kampen vi har gått denna tiden tillsammans har stärkt oss vi har gått samman vi tar inte någon annans ord och går deras väg längre vi är individuella men ändå tillsammans för vi tvingas in i en och samma väg för framtiden.

Vi har gått ihop som människor, på samma jordglob har vi levt separerat men nu är vi sammanväxt vi har en gemensam kamp inget skiljer oss åt längre, fattig som rik vi är alla lika.

Kampen om vårt gemensamma liv på jorden har bara börjat men nu är det dags att bibehålla det och sluta fred och gå samman i medvetenhet!

Medvetandet i denna tavla är en energi form av Irina från plejaderna som följer mig en bit på min väg just nu. Budskapet idag kom helt ifrån henne. Hon önskar medvetande höjning och hon vill sträva efter att väcka alla och med enkla ord kommer hon delta på mina olika plattformar på nätet.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke