Andliga verktyg för ökat medvetenhet

2

Jag får ofta frågan hur jag jobbar med mig själv för att öka min öppenhet till den spirituella världen och tänkte att det är dags att förmedla det men detta är bara en bråkdel som ja kommer ge er just idag, tänker att jag fortsätter på denna tråd hela 2020 också för under åren har jag snappat upp en del och hittar mycket nytt speciellt som jag får av goda vänner.

Min dag börjar oftast med meditation av något slag är jag på linjen 8 och slutat dagen innan 24 så blir det ingen lång meditation men det finns underbara korta meditationer som öppnar upp också men idag blir det de längre jag kommer visa.

Börjar ofta med högre jag meditation den är min prio ett varje dag här med Jason Marianoff.

Under tiden dagen går väljer jag gärna inspirerande personer som jag lyssnar på ska visa den som jag gärna lyssna på och det är James Van Praagh läser hans underbara böcker, dock är mitt minne dåligt men de jag läser i böcker låter jag gå in i högre jaget och låter det sjunka in det som fastnar de fastnar.

En annan jag älskar verkligen är Tony Stockwell jag ramlade på hans meditation en dag och sen dess är de hans meditationer jag alltid följer jag älskar hans underbara energi och denna meditation är min favorit.

svenska videos kommer jag att ta efter denna så håll ut ni som inte tycker om eng meditationer.

Önskar er alla en fantastisk början på denna vecka.

Snart nyår yeay

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Monika den

  Hej Johanna!
  Tycker mkt om den första meditationen Guided meditation som du delade med dig av den 30/12. Men vad heter han? Inte stockwell.
  Tack!

  • johannastjarnoga den

   Hej
   självklart ska du få namnet kommer även skriva in namnet i bloggen 😉
   Jason Marianoff heter han.
   god fortsättning 😉

Lämna en tanke