God Jul alla underbara vänner där ute

4

Denna dag vill jag sända ut en tacksamhets tanke till alla er där ute som berikat mitt liv, jag har verkligen fått vänner för livet detta år.

Som ni vet är jag i kontakt med änglarna och jag sände ut en önskan om vad jag skulle skriva på bloggen för jag vill inte sitta och svamla om mina vardagssaker här inne denna sida vill jag tillägna er och förlänga tarotlinjens healing så ni får mer av healingen jag och mitt underbara healingteam gör för det är just det som gör att jag älskar att stå till tjänst för alla vi gör inga undantag vi vill stötta alla.

Och jag fick naturligtvis en sång under natten som spelades om och om igen.

Jag satt ner och lyssnade igenom låten som ja brukar för att höra om något sticker ut och när melodin började sjönk jag in i en sån underbar kärleks vibb och förstod att de är helheten i sången så jag ber er sätt er ner och släpp alla tankar och ge dig in i låtens vibrationer.

Känn hur änglarna ser just dig.

Vi uppskattar er säger änglarna ni sprider ljus i er själva och när ni upplever tacksamhets vibrationer i er själva sprids er ljuvliga energier längre ut ni själva sprider healing över hela världen.

Vi älskar när ni lever i glädje för det gör att vi harmoniserar ihop med er och kan leva i samharmoni med er.

Sånger som får dig glad lyssna ofta på dem för det gör att du får närmare kontakt med oss alla vi finns hos er alla hela tiden men vi ser på er som toner och önskar ljuva toner så sätt dig och ta in kärleken vi ger dig, bryggan mellan oss softats ut när ni är i harmoni och lycka.

Känn in er själva hjälp gärna andra människor men se till er själva också ni har en tendens att glömma bort er själva.

Vi önskar er alla en kärleksfull tid.

Vill ge er en ny tavla som jag fått till mig som är om vår kärlek vår själsliga kärlek till någon annan person som vi älskar djupt tavlan är en av tre och jag kommer visa hela serien när jag gjort allt färdigt.

Själskärlek är magiskt och en stor pusselbit till universums ljus energi och det är vad budskapet i tavlorna förmedlar sambandet mellan själskärleken vi möter på jorden som vi sen förvandlar till fokus i energi som kanaliseras i kanalen till ljusets källa.

Vill passa på att tacka alla för ett fantastisk vackert och kärleks fullt år med er jag är evigt tacksam och fylls av ljus energi när jag tänker tillbaka på vad detta år medfört för mig.

Visdomar och möten mellan våra själar har för mig varit helt magiskt, djup tacksamhet till er vackra själar.

Vi vill önska er en underbar God Jul jag och min familj min jordfamilj.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Carina Bjärne den

  God Jul och Gott nytt år önskar jag😃❣
  Tack för det du gör ❣
  🎅🤶🎄🎍❤

  • johannastjarnoga den

   God jul <3
   tack 😉
   stor kram

 2. Staffan den

  Underbart fint skrivet.
  /Staffan

  • johannastjarnoga den

   God Jul 🙂
   kram och tack fina du <3

Lämna en tanke