Budskapet för dagen

0

Värdesätt dig själv, värdesätt din energi, värdesätt din gåva, värdesätt din tid.

11.11

Budskapet för idag vart dessa korta men så betydelsefulla uppmaningar från källan.

När jag fick till mig detta igår var kl 11.11 och idag när jag slutför budskapet i kanaliseringen med källan så står den återigen på 11.11.

11.11 upplever jag som en nystart en nystart på positiva tankar börja om att drömma och leva ut drömmen inom dig.

Livet är till för att levas i en positiv anda tro på dig själv låt dig själv lära dig det du inte ännu kan och tillåt allt annat ta plats för du är så klar du kan vara i detta nu tvivla inte mer gå stolt mot din nya framtid.

Tavlan jag väljer för dagen är min egen målade och i rätt anda som står för tro, hopp och framtidstro.

Min egen målning som heter Framtidstro

Magin i ditt liv är din kontakt med livets källa, se inom dig själv du står hela tiden i ljuset, känn kärleken i ditt bröst de är din livskälla, källan till skapelsens början du är en del av den tillåt källan leva aktivt och medvetet i ditt liv.

Värdesätt dig själv.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke