Dagens budskap

0

Oracle korten är ifrån Kyle Gray ” Angels and Ancestors”

Jag satt ute i min trädgård och bad en inre bön om naturandarnas vackra budskap innan jag drog detta kort, måste skratta lite för mig själv när jag ser vilket kort det blev, så rätt idag så nöjd att jag valde denna lek som första kort i min blogg.

Kortet är ett kort som handlar om att bryta dig loss från gamla mönster och köra ditt eget race fullt ut utan att titta på hur andra gör.

Lita på ditt eget flow och bara köra fullt ut.

Kortet handlar om att verkligen lita på sig själv och bara följa med strömmen, låta dina vildaste drömmar leda dig för nu är vägen din.

Du är nu guidad att följa ditt hjärta hur galen iden är bara följ den för den kommer direkt från källan av ditt högre jag.

Medans jag sitter där så slås jag av all snö som tinar sakta men säkert och tänker, undrar om våren kommer snart, då flyger två fjärilar förbi.

Fortsätter att tänka och undrar om det är så att anhöriga vill göra sig hörd i form av fjärilar som dom oftast gjort sen min mamma dog.

Då kommer det en fjäril och sätter sig direkt nedanför bron och låter sig fotas…mer tecken kan man inte önska sig eller hur.

Jag frågar vad budskapet är och får direkt till mig Tro på din väg.

Fjäril

För mig är de dags att avsluta då jag ska börja planera och packa för Stockholm.

Besöka ett release party och sen till Smålands skogar på kurs, ska bli så spännande.

Kommer uppdatera allt eftersom vi reser och våra olika boenden efter vägen, vi ska upptäcka Sverige hade vi tänkt medans vi åker så önska oss lycka till.

stor kram och tusen tack för allt stöd och fina ord.

ordspråket att vi blir som vi umgås är verkligen sant umgås man med kärleks fulla människor blir man likadan så tack för att ni influerar mitt liv med massor av kärlek och ljus.


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke